КнигИко.com - икономическа литература

Начало > Маркетинг > Пазарни проучвания

Пазарни проучвания


Цена:  24.00 лв.

Пазарни проучвания

    Утвърждаването на "маркетинговата философия" на мениджмънта на бизнеса има едновековна история. Вече повече от сто години развитието на бизнеса преминава под знака на доминирането на маркетинговия мениджмънт. В основата на съвременния маркетингов мениджмънт лежи един предприемачески свързан начин на мислене и действие, основан на оценките и влиянието на пазара.
Сега пазарната ориентация на мениджмънта се издига като водеща в стопанския живот. Инструментите на пазарния механизъм се развиват от стимулиращи за продажбите и осигуряващи конкурентни предимства към стратегически и оперативно изградени мощни средства за проучване и за формиране на пазара, за обосноваване и вземане на решения в мениджмънта на бизнеса на база информацията за състоянието и перспективите на развитие на пазарните елементи.
В тази книга се предлагат класически и проиграни организационни, информационни и методически решения за проучване на пазара, за набиране и обработване на информация за обосноваване на стопанските решения в стопанския бизнес.

  • Автор: Петър Банчев
    Корица: Мека
  • Издател: Фабер
Поръчай книгата

Още заглавия от категория Маркетинг


 
  Всички артикули от Категория Маркетингsend Изпрати на приятел  print Разпечатай   


[Назад] [Начало] [Горе] 

Нашето предложение...
Най-добрата книга на пазара за пазара
Най-добрата книга на пазара за пазара
 11.00 лв.
10.00 лв.
visa_mastercad
footer